Medclinic

medclinic-sibiu-tratament-hemoroizi-varice-54

Nou la Medclinic: Aparat de ultimă generaţie pentru tratarea varicelor

La clinica Medclinic din Sibiu, situată pe strada Str. Hipodromului nr. 19, avem o metodă inovatoare și eficientă pentru tratamentul varicelor, folosind un aparat Dornier de ultimă generație. Acesta este un laser cu diodă avansat, care poate fi utilizat atât endovenos, cât și transcutan, reprezentând o soluție modernă și puțin invazivă pentru problemele legate de varice.

Tratamentul propus de noi este rapid, sigur și se desfășoară fără durere, având avantajul că necesită doar o singură ședință de aproximativ 30 de minute. Utilizăm anestezie locală, permițându-vă să vă reluați activitățile zilnice imediat după intervenție. Un aspect remarcabil al acestui aparat este senzorul său special, care minimizează riscul de perforare a venei în timpul tratamentului. De asemenea, siguranța procedurii este sporită prin supravegherea Eco-Doppler, o tehnică ecografică avansată specializată în examinarea vasculară.

Grație tehnologiei laser transcutan, putem aborda venectaziile de până la o anumită dimensiune, iar tratamentul pentru varicele mai mari este asigurat prin laserul endovenos. Complem întreaga gamă de tratamente pentru varice, inclusiv scleroterapia și flebectomiile seriate, asigurându-vă că aveți acces la cele mai eficiente soluții.

În plus, la clinica noastră, oferim și tratamente ambulatorii pentru hemoroizi, prin metode minim invazive precum ligaturile elastice seriate și fotocoagularea cu infraroșu.

Cu aceste tehnologii și metode de tratament de ultimă generație, ne angajăm să oferim soluții eficiente, sigure și confortabile pentru varice și hemoroizi, drept în inima orașului Sibiu, eliminând necesitatea de a căuta tratamente în alte centre.

Articole recente