Medclinic

Politica de confidențialitate

  1. Introducere

Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care Medclinic, deținut de MEDCLINIC 2009 SRL, colectează, utilizează, păstrează și protejează datele personale ale utilizatorilor site-ului www.medclinic.ro.

 

  1. Datele Colectate

Prin Formularul de Contact: Colectăm numele complet, numărul de telefon, imagini (la alegere) și adresa de email pentru a răspunde solicitărilor utilizatorilor.

Prin Pixeli și Alte Tehnologii de Urmărire: Colectăm date anonime legate de comportamentul pe site pentru optimizarea campaniilor de marketing.

 

  1. Utilizarea Datelor

Datele personale sunt utilizate exclusiv în scopul pentru care au fost colectate, inclusiv pentru comunicarea cu utilizatorii și îmbunătățirea experienței acestora pe site.

 

  1. Protecția Datelor

Implementăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii neautorizate.

 

  1. Drepturile Utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau restricționa procesarea datelor personale colectate, conform legislației aplicabile.

 

  1. Politica Cookie-urilor

Detalii despre utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare sunt prezentate în secțiunea dedicată a site-ului.

 

  1. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Medclinic își rezervă dreptul de a modifica această politică la anumite intervale, cu notificare prealabilă utilizatorilor.

 

  1. Contact

Pentru întrebări sau solicitări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@medclinic.ro.