Medclinic

Tratamentele oferite

Hemoroizii – o afecțiune extrem de neplăcuta – afectează pacienți din ce în ce mai tineri, fiind în fapt o dilatație varicoasă a venelor ano-rectale.

Oferim o gamă diversă de tratamente, incluzând ligaturile elastice dublate de coagulare cu infraroșu și laser, metodă bine acceptată de pacienți, care se desfășoară ambulatornefiind nevoie de anesteziepacientul continuându-și activitățile zilnice imediat.

Varicele au reprezentat, dintotdeauna, o problemă de estetică dar și de funcționalitate, atrăgând după ele, o întreagă gamă de complicații, cum ar fi tromboflebitaulcerul varicospigmentari inestetice ale pielii, și chiar embolii extrem de periculoase.

La ora actuală jumătate  din populația de peste 60 de ani prezintă varice hidrostatice, o treime dintre aceștia ajungând în stadiul complicațiilor, prin lipsa prezentării la specialist.

Marea majoritate a pacienților ignoră primele semne ale acestei afecțiuni, sperând că acestea să treacă de la sine, prezentându-se la medic în stadii avansate, când, și tratamentul este mult mai complex. Oricât am încerca să ignorăm semnele bolii, acestea nu trec de la sine, evoluția fiind inevitabil spre agravare.

La ora actuală consensul general în tratamentul varicelor membrului inferior este spre o minimă invazivitate, aceasta fiind și deviza noastră, oferind pacienților posibilitatea, practic, să iși reia activitatea cotidiană, imediat postoperator.

Aceste deziderate sunt posibile prin metoda laserului endovenos, o metodă minim invazivă, care constă în cateterizarea venei safena magna, imediat sub articulația genunchiului, și introducerea fibrei laser prin interiorul venei până la originea acesteia, și închizând-o pe interiorProcedura dureaza aproximativ 30 minute, efectuându-se în anestezie locală.

Pentru tratamentul venectaziilor, folosim metoda sclerozării cu spuma și metoda laserului transcutan, aceastea fiind metode total nedureroase și constând în injectarea la nivelul acestor vene inestetice a unei substanțe care, iritând endoteliul venos, închide instantaneu vena.

Vă confruntați cu dificultăți legate de hemoroizi?

Noi suntem soluția

Punem la dispoziție o varietate de tratamente inovatoare pentru hemoroizi, inclusiv ligaturi elastice și coagulare cu infraroșu, proceduri minim invazive apreciate de pacienți. Acestea se efectuează ambulatoriu, fără necesitatea anesteziei, permițându-vă să vă reluați imediat activitățile cotidiene.
Solicită o programare

Vă confruntați cu probleme legate de varice?

Noi suntem soluția

În abordarea noastră modernă a tratamentului varicelor, prioritatea este minimizarea invazivității, oferind pacienților șansa de a-și relua rapid activitatea zilnică după intervenție. Utilizăm tehnologia avansată a laserului endovenos pentru a trata eficient venele safena magna printr-o procedură de 30 de minute, realizată sub anestezie locală, care permite revenirea imediată la rutina obișnuită. Pentru tratamentul venectaziilor, folosim metoda sclerozării cu spuma și metoda laserului transcutan, aceastea fiind metode total nedureroase și constând în injectarea la nivelul acestor vene inestetice a unei substanțe care, iritând endoteliul venos, închide instantaneu vena.
Solicită o progamare