Medclinic

Dotările noastre

Dispunem de aparatură de ultimă generație

La centrul nostru, suntem mândri să oferim servicii de vârf în domeniul tratamentelor venoase, echipați cu tehnologie de ultimă generație care redefinește standardele de excelență în îngrijirea pacientului. Printre echipamentele noastre de elită, se numără laserul endovenos DORNIER, un produs inovator de origine germană, dotat cu o tehnologie revoluționară de diodă laser. Unul dintre cele mai remarcabile avantaje ale acestui dispozitiv este sistemul său Laser Fiber Protection (LFP), un senzor de avangardă care previne perforarea venelor, asigurând astfel o procedură sigură și lipsită de complicații.

În diagnosticarea afecțiunilor venoase ale membrelor inferioare, ne bazăm pe acuratețea incontestabilă a echografului doppler-color SONOSITE. Acest echipament de înaltă fidelitate ne permite să evaluăm cu precizie și detaliu starea sistemului venos, oferind un fundament solid pentru elaborarea celor mai eficace planuri de tratament.

Pentru managementul venectaziilor și venelor reticulate, aplicăm metoda consacrată a sclerozării cu spumă, o tehnică minim invazivă, dar extrem de eficientă, care ne permite să abordăm aceste probleme cu o precizie remarcabilă și rezultate estetice superioare.

În ceea ce privește tratamentul hemoroizilor, adoptăm o abordare duală inovatoare, combinând eficacitatea ligaturilor elastice cu tehnica avansată de sclerozare cu infraroșu. Această metodă combinată ne permite să tratăm hemoroizii cu o rată de succes semnificativ îmbunătățită, minimizând disconfortul pacientului și accelerând procesul de recuperare.

În concluzie, dotările noastre de excepție reflectă angajamentul nostru neclintit față de excelența în îngrijirea pacientului și ne permit să oferim tratamente de ultimă oră, personalizate nevoilor individuale ale fiecărui pacient.